Vier het kinderfeestje op Schiphol!


Bestel het complete Doe-het-zelf Kinderfeestje op Schiphol, met 3 uur durende Speur- en Puzzeltocht door de Luchthaven in Amsterdam, voor slechts Eur. 39,95!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen tijdens een kinderfeestje actief bezig kunnen zijn en vooral ook spelenderwijs moeten kunnen ontdekken en leren. Maar een origineel kinderfeestje organiseren kan een hoop tijd kosten weten wij uit ervaring.

Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Samen met onze Schiphol expert hebben we namelijk een geweldig kinderfeestje voor u samengesteld. Het thema is: “Missie Schiphol, op zoek naar Pursey de Koe”.

Deze spannende, informatieve en dagdeel-vullende speurtocht en puzzeltocht door de luchthaven is dé manier om een geweldig kinderfeestje op Schiphol te vieren. Lees hieronder wat ons kinderfeestje allemaal inhoud:

Missie Schiphol, op zoek naar Pursey de Koe

Voordat Schiphol een luchthaven werd, was Schiphol een weiland. Pursey de Koe woonde ook op dat weiland. Toen in 1916, ten tijde van de eerste wereld oorlog, hier de eerste grasbaan aangelegd werd van het militaire vliegkamp Schiphol, moesten alle koeien wijken voor deze “nieuwbouw”.

De meeste koeien werden ondergebracht bij boeren in omliggende gebieden. Zo ook Pursey, zij kwam terecht op een boerderij in Amsterdam. Maar elk jaar op: – vul hier zelf een datum in – keert Pursey terug naar de exacte plek waar zij vroeger lekker in de wei graasde.

Tegenwoordig is het geen plek waar je een levensgrote koe zou verwachten…

Omdat Pursey maar één keer per jaar op Schiphol verschijnt, weet bijna niemand op Schiphol van haar bestaan af.

De directeur van Schiphol, meneer Nijhuis, heeft gehoord over de Koe. Als directeur van de luchthaven wil hij precies weten waar en wanneer Pursey jaarlijks verschijnt. Hij is namelijk erg bang dat er op een dag een koe verschijnt op de start of landingsbaan van Schiphol. Dat zou gevaarlijke situaties kunnen opleveren.

Hij heeft ál zijn mensen de opdracht gegeven de mysterieuze plaats van de koe te vinden. Maar tot nu toe zonder resultaat. Daarom heeft hij jullie hulp nodig!

Opdracht

Ga samen met je vrienden op zoek naar Pursey de koe. Je gaat op speur- en puzzeltocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg kan je lekker Pannenkoeken eten, vliegtuigen kijken en stap je gratis in een Fokker 100 die echt gevlogen heeft. Aan boord van de Fokker 100 hoor je gesprekken van de verkeerstoren met de vliegtuigen die op het platform staan. Ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit, verkleed in een heus piloten kostuum. Aan het einde van de speur- en puzzeltocht ontdek je de geheime plaats van Pursey de koe en is “Missie Schiphol” voltooid!

 

Kinderfeestje van familie van Leeuwen uit Wormerveer

Voor een impressie van het kinderfeestje op Schiphol Klik hier

Ons kinderfeestje op Schiphol is geschikt voor alle leeftijden

Wij vinden het belangrijk dat kinderen tijdens een kinderfeestje actief bezig kunnen zijn en vooral ook spelenderwijs moeten kunnen ontdekken en leren. Daarom zijn onze spannende, informatieve en dagdeel-vullende speurtocht en puzzeltocht door de luchthaven de beste manier om een geweldig kinderfeestje op Schiphol te vieren.

Of uw kind nou 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar of 12 jaar is, ze hebben het op Schiphol allemaal naar hun zin! De speurtocht (ook te gebruiken voor een leuke rondleiding) is daarom uitstekend geschikt voor alle leeftijden en ook zeker niet kinderachtig voor de wat oudere kinderen. Er wordt middels de speurtochtvragen en tussen de vragen door spelenderwijs erg veel informatie gegeven over de verschillende processen op de luchthaven die heel leuk is voor elke leeftijdsgroep. Zelfs u als volwassenen steekt nog een hoop van de speurtocht op!

 

Kinderfeestje van familie van Leeuwen uit Wormerveer

Naast de complete, 3 uur durende speur- en puzzeltocht: “Missie Schiphol”, zoals hiernaast omschreven hebben we voor u als bonus ook nog het volgende toegevoegd:

 • Een uitgebreid draai- en checkboek voor op de dag zelf.
 • Uitnodigingen in thema om uit te printen en uit te delen aan de vriendjes en vriendinnetjes
 • Diploma’s die u zelf kunt uitprinten en kunt overhandigen aan de deelnemertjes
 • Een ‘bouwplaat’ om zelf uit te printen waarmee de kinderen simpel vliegtuigjes kunnen vouwen en inkleuren om als “echte piloten” een wedstrijdje mee te doen.
 • Getekende medailles (goud, zilver en brons) die uitgeprint kunnen worden ten behoeve van de leden van het winnende groepje (met de meeste vragen goed).
 • Uitprintbare naamplaatjes in thema.

Met dit unieke kinderfeestje, geeft u uw kind gegarandeerd een onvergetelijke dag op Schiphol! Bovendien heeft u geen stress, want wij hebben alle voorbereidingen al voor u gedaan! Voor kinderen die niet zelf kunnen lezen is de uitgebreide informatie over Schiphol, die spelenderwijs wordt gegeven in de speurtocht, ook uitermate geschikt om te gebruiken als rondleiding.

De complete speur- en puzzeltocht duurt gemiddeld 3 uur (inclusief de tijd voor eventueel eten en drinken). U kunt echter helemaal zelf bepalen hoeveel tijd u wilt besteden op Schiphol. Het voordeel van ons kinderfeestje is dat het uit 2 delen bestaat, namelijk eerst spannende speurtocht door de luchthaven, daarna – indien u dat wenst – pannenkoeken eten met de kinderen en daarna nog uitgebreid op het Panoramaterras vliegtuigen kijken. (Let op! Het Panoramaterras gaat vanaf de laatste zondag van oktober t/m de laatste zondag in maart om 17.00u dicht! Goed om te weten voor de tijdsplanning op de dag zelf. Ook bij extreme weersomstandigheden kan Schiphol besluiten het Panoramaterras tijdelijk te sluiten).

Voor een impressie van het kinderfeestje op Schiphol Klik hier

 

Kinderfeestje van familie van Leeuwen uit Wormerveer

De voordelen van ons Doe-het-zelf-Pakket:

 

 • Voor éénmalig Eur. 39,95 kunt u een onbeperkt aantal kinderen meenemen! U heeft dus al een ontzettend leuk kinderfeestje voor Eur. 39,95!

 

 • U kunt het kinderfeestje zo ‘duur’ maken als u zelf wilt. Ons Doe-het-zelf-Pakket voor Eur 39,95, met daarin de Speur- en Puzzeltocht op Schiphol, is al een fantastisch kinderfeestje op zich! Daaromheen hebben we wat optionele activiteiten bedacht om u nog meer keuzemogelijkheden te geven wat betreft eventuele extra aankleding van het kinderfeestje. Deze zijn allen exclusief en te betalen bij de winkel/restaurants zelf. Onze speurtocht begeleidt u vanzelf naar/langs al deze activiteiten.

 

 • Géén reservering nodig. U kunt het kinderfeestje op Schiphol vieren op welke dag u uitkomt en op welk tijdstip u uitkomt! Let op! Bij extreme weersomstandigheden, zoals sneeuw, gladheid, flinke storm of andere uitzonderlijke overmacht situaties kan Schiphol besluiten het Panoramaterras tijdelijk te sluiten. In dat geval kunnen er geen vliegtuigen worden bekeken buiten en is de Fokker 100 tijdelijk niet bereikbaar.

 

 • U heeft de regie op de dag zelf in handen. Begeleiding door een derde persoon is overbodig geworden, doordat onze speurtocht en puzzeltocht u zelf op een speelse manier begeleiden door de Luchthaven!

 

 • Alles is voor u voorbereid. Wij hebben het denkwerk voor u gedaan en voor u een compleet draaiboek gemaakt, het enige wat u hoeft te doen is te genieten, samen met de kinderen!

 

 • U kunt het kinderfeestje direct Downloaden! Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen kunt u het Pakket direct downloaden en kan het feest vandaag nog beginnen!

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje op Schiphol graag bestellen en downloaden voor maar Eur 39,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Schiphol Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

Met ons “Doe-Het-Zelf-Kinderfeestje op Schiphol” pakket bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Een greep uit wat andere ouders zeggen over dit kinderfeestje en de speurtocht:

Mevr. van Rijn Katwijk
Vanmiddag hebben we het feestje van mijn zoon op Schiphol gevierd. Wat was dit een leuk feest! De kinderen en wij hebben genoten! Wat super compleet pakket, complimenten! Een aanrader voor jongens en meiden.
Mevr. vd Jagt Nieuwkoop
Wij hebben inmiddels het feestje gevierd en de kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden. Wij zelf trouwens ook. Er viel een hoop te zien en te lopen. Kortom allemaal goed geslaagd en we vertellen het door! Dan heb ik ook nog een leuke reactie van een kind, toen ik het meisje in de auto in haar gordel zette zei ze het volgende letterlijk: ik vond het echt een heel leuk feestje! Altijd leuk om te horen toch? Veel succes met jullie bedrijfje!
Esther Zoetermeer
hoi niki, we zijn net terug van schiphol waar we jullie speurtocht hebben gedaan. We kunnen met een gerust hart zeggen dat het een top feestje was. De speurtocht zit enorm goed in elkaar en we hebben enorm veel gezien en geleerd over schiphol. de kinderen zijn nu doodmoe maar stralen van oor tot oor. bedankt.

Kinderfeestje op Schiphol

Mevr. Arrachart Wassenaar
Beste Niki, het feestje was één groot succes! Was wel lastig om 16 kinderen op een groepsfoto te krijgen. Een vriendin van ons is stewardess en kwam na afloop van haar dienst alle kinderen even opwachten bij het meeting point. We trokken veel bekijks en een enkele tourist wilde met de groep op de foto!. Bijgesloten een paar foto’s voor een impressie, mét de T-shirts voorzien van jullie Missie Schiphol logo..

Mevr. van Leeuwen-Heijblom Wormerveer
Ik kan je zeggen dat het een groot succes was. Mijn zoontje werd 7 en we zijn met 8 kindjes naar Schiphol gegaan en hebben de speurtocht gedaan. Met 7 jaar kunnen ze allemaal nog niet heel goed lezen dus hebben we gezamenlijk de vragen gedaan en ook bij de vragen meteen het antwoord gegeven. We hebben er dus geen wedstrijd van gemaakt maar desalniettemin vonden ze het allemaal super leuk! De opdrachten zaten goed in elkaar en we hebben alles gevonden.

Familie van Dijk Vught
Beste mensen van tipskinderfeestjes.nl. We wisten niet dat er zoveel te beleven was op schiphol voor de kinderen. Bedankt voor het werkelijk tot in de puntjes verzorgde pakket scheelde mij weer een hoop tijd! 🙂
Maartje Amsterdam
Hallo allemaal! Ongelooflijk bedankt voor jullie kinderfeestje! Ik had het programma besteld en de speurtocht was geniaal! De kinderen hebben er van genoten en praten er nog over!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!
Klik hier voor meer beoordelingen.

Wij hebben dit kinderfeestje al tot in de puntjes voor u voorbereid! Het enige wat u hoeft te doen als u dit unieke kinderfeestje met uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes wilt beleven, is te klikken op de knop: “In winkelwagen”. U kunt ons pakket dan direct downloaden.

Ja! Ik wil ook zo’n fantastisch kinderfeestje voor mijn kind!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Schiphol Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!


Over onze Schiphol Expert

Even voorstellen: onze Schiphol-Expert Niki is 10 jaar werkzaam geweest voor de Schiphol Group als informatrice op de afdeling Schiphol Inlichtingen. In deze functie was zij mede verantwoordelijk voor het beantwoorden van nagenoeg alle vragen die 48 miljoen passagiers jaarlijks hadden over Schiphol.

Zij weet als geen ander hoe leuk het kan zijn om een kinderfeestje op Schiphol te organiseren. Het zal tot de verbeelding spreken dat Niki Schiphol kent als haar broekzak. Geen hoekje op Schiphol is haar onbekend. Daarom hebben we de jarenlange ervaring op Schiphol gebundeld en voor uw kinderfeestje een Doe-Het-Zelf pakket samengesteld met daarin alles wat u nodig heeft voor een geslaagd kinderfeestje op Schiphol. Niki is tevens een fantastische moeder van twee kinderen. Kortom, een grotere “insider” is er niet.

Wij kunnen ons geen betere expert voorstellen dan Niki om ons te voorzien van tips voor een geweldig kinderfeestje op Schiphol!

Download het kinderfeestje Doe-het-Zelf-Pakket!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Schiphol Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

Disclaimer: www.tipskinderfeestje.nl is een onderdeel van NikyLou en maakt absoluut geen deel uit van de Schiphol Group. NikyLou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten, alsook voor die situaties waarin Schiphol of één van de bedrijven gevestigd op Schiphol wijzigingen doorvoert die een belemmering vormen voor de doorgang van het kinderfeestje. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.