Beoordelingen Kinderfeestje op het Strand


Wil je weten wat je kunt verwachten van ons kinderfeestje op het Strand? Bekijk hier dan de beoordelingen/reacties, geschreven door andere ouders.

Mevr. van de Voort Wilnis
Mijn zoon en dochter (tweeling) werden beide 7 jaar en dit jaar leek het ons leuk om hun kinderfeestje samen te vieren. Het strand leek ons hiervoor de ideale locatie met zoveel kinderen. We gingen uiteindelijk met 15 kinderen naar het strand en hebben de jongens tegen meiden laten strijden in de twee teams. Het was echt heel erg leuk en de kinderen waren er ook erg over te spreken. Hartelijk bedankt

Fam. Muller Zaandam
Ook wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meer dan geslaagde kinderfeestje! Dit was weer eens iets anders dan bowlen of naar de speeltuin. We hadden prachtig weer, niet te warm, niet te koud en we hadden alle ruimte. De kinderen hebben erg veel plezier gehad tijdens jullie activiteiten en ze wilden allemaal niet naar huis. We hebben na afloop lekker gegeten op het strand, we hadden allemaal lekkere sandwiches meegenomen en die vonden gretig aftrek. Ook veel leuke reacties van de ouders van de kinderen gekregen.

Fam. Vrieze Rijswijk
We komen net terug van het strand en we hebben genoten! Het was eindelijk weer eens mooi weer in ons koude kikkerlandje, dus daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt! De kinderen hebben zich lekker uitgeleefd en jullie spelletjes zaten erg leuk in elkaar! Bedankt.
Mevr. Erkens Rotterdam
Ik heb jullie pakket gekocht voor een kinderfeestje op het strand en nu was het alleen nog hopen op mooi weer…Helaas scheen de zon die dag niet en was het best koud, dat was wat minder, maar desondanks toch een heel leuk feestje gevierd. Het spelletje met de pakjes in het zand vonden de kinderen erg leuk! Leuk idee!
Mevr. Potemans Bovenkarspel
Beste Tipskinderfeestje en ook Niki, heel erg bedankt voor het leuke strandfeestje! Ook de picknick was ook een groot succes!
Fam. van Weel Uitgeest
Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad op het strand met de kids en we hadden prachtig weer die dag! Zeker voor herhaling vatbaar bij mijn jongste later. Succes met jullie kinderfeestjes en website.
Mevr. Cramers Harderwijk
Leuk in elkaar gezet, complimenten. niet duur trouwens vergelken met andere bedrijven. Echt een aanrader!
Mevr. Jense Harderwijk
Wij hebben het kinderfeestje niet aan het strand gevierd maar bij een meertje bij ons in de buurt. De kinderen vonden het erg spannend en waren erg fanatiek leuk om te zien. We hebben wel wat geholpen bij de opdrachten, aangezien ze pas 4-5 jaar oud waren, maar ze deden allemaal goed mee. Bedankt voor het leuke kinderfeestje.

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje op het Strand Doe-het-Zelf-Pakket bestellen en downloaden voor maar Eur 29,95!
Disclaimer: www.tipskinderfeestje.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.