Privacy Policy


Datum: 23 mei 2018

Uw privacy is voor Tips Kinderfeestje van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op onze website en in de administratie van Tips Kinderfeestje allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Tips Kinderfeestje.

Kinderfeestje Bestellen
U kunt een kinderfeestje bestellen via onze website. Wanneer u dit besluit, zullen wij uw persoonsgegevens gebruiken om de facturatie af te handelen en onze diensten juist uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan het kunnen mailen van het bestand met het kinderfeestje.

Wij gebruiken deze persoonsgegevens als u een kinderfeestje bestelt van Tips Kinderfeestje:

  • Voornaam + achternaam
  • E-mailadres
  • Rekeningnummer
  • Rekening houder

Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen.

Voor het contactformulier gebruiken wij uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om u te kunnen helpen en bij naam aan te kunnen spreken. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onszelf trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat namelijk een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt ons ook een mailtje sturen om u te laten verwijderen van onze lijst.

Partners
Om onze diensten juist uit te kunnen voeren, maken we gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers. Dit zijn personen of organisaties die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze diensten. Bijvoorbeeld onze payment service provider Mollie. Zij hebben persoonsgegevens van onze webshop nodig om als veilige schakel te kunnen functioneren tussen uw bank en onze webshop. Zij sturen u veilig door naar uw bank en zij informeren ons wanneer de betaling is afgerond. Zo kunnen wij de download vrijwel direct na betaling voor u beschikbaar maken. Daarnaast kunt u denken aan onze boekhouder (en bedrijf achter de administratiesoftware waarmee wij werken), onze serverbeheerder en het incassobureau waarmee wij samenwerken wanneer facturen onbetaald blijven.

We maken goede afspraken met hen over hoe ze met deze gegevens omgaan. Door klant van Tips Kinderfeestje te worden, gaat u er akkoord mee dat wij in onze samenwerking daar waar nodig persoonsgegevens delen met onze zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webshop werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Daarom doen wij er zo veel mogelijk aan om uw persoonsgegevens veilig te houden.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als we een geschil hebben over persoonsgegevens, doen we ons best om samen met u tot een oplossing te komen. Als u ondanks dit vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Tips Kinderfeestje
Burgemeester Pabstlaan 10 D5
2131 XE  Hoofddorp
info@tipskinderfeestje.nl