Beleef ons Magische Prinsessenfeestje…


Bestel het kant-en-klare Prinsessenfeestje, inclusief de spannende speurtocht naar de stiefmoeder voor slechts EUR. 19,95!

 

Uw dochter is bijna jarig en ze wilt zich op haar verjaardag natuurlijk op en top prinses voelen! Kroontjes, toverstafjes, glazen muiltjes, armbandjes en kettingen, grappige prinsessenspelletjes en een spannende speurtocht naar de stiefmoeder mogen niet ontbreken…

Maar zo’n origineel kinderfeestje organiseren kan een hoop tijd kosten weten wij uit ervaring. Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. We hebben namelijk voor u een compleet Prinsessenfeestje voor u gemaakt om deze bijzondere dag tot een magisch succes te maken!

Met de speurtocht op zoek naar de boze stiefmoeder..

“Waan je voor een dag in de wereld van een echte prinses…Ga samen met je vriendinnetjes in jullie mooie prinsessenjurken op zoek naar de boze stiefmoeder en help prinses Isabel met het volgen van haar droom, zodat ze toch nog mooi aangekleed naar het bal kan! Als beloning zal je een gevulde schatkist vinden… Tijdens deze magische dag ga je ook nog heel veel andere hilarische prinsessenspelletjes spelen en zullen jullie prachtige prinsessenaccessoires gaan maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten en jij en je vriendinnen zullen het feest verlaten als echte prinsessen!”

Magisch Prinsessenfeestje

Magisch Prinsessenfeestje

Ons Prinsessenfeestje is uitstekend geschikt voor prinsesjes van 4 jaar tot 8 jaar.

Geschikt voor binnen én buiten!

Het Prinsessenfeestje kunt u zowel binnen als buiten vieren. Alle spelletjes, zelfs de populaire speurtocht op zoek naar de stiefmoeder, kunt u binnen uiteenzetten, mocht het onverhoopt slecht weer zijn. En bij mooi weer kunnen de prinsesjes zich bij veel activiteiten lekker buiten uitleven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het weer op die dag, het wordt hoe dan ook een geslaagd prinsessenfeest!

Ons Prinsessenfeestje is uitstekend geschikt voor prinsesjes van 4 jaar tot 8 jaar.

Het 54 pagina tellende Prinsessenfeestje-Pakket bevat het volgende:

 • De unieke speurtocht naar de Stiefmoeder: ‘het Prinsessen Accessoires Spel’ en de daarbij behorende attributen. Dit spel kan zowel binnen als buiten worden uitgezet.
 • Heel veel andere Prinsessenspellen + de daarbij benodigde uitleg en attributen.
 • Knutselsjablonen voor het maken van kroontjes, kettingen of armbandjes, toverstafjes en mooie prinsessenmuiltjes
 • Prachtige prinsessen uitnodigingen om uit te delen aan de vriendinnetjes
 • Mooie prinsessen kleurplaten
 • Een uitgebreid draai- en checkboek + boodschappenlijstje voor op de dag zelf
 • Recepten + sjablonen voor het maken van echte Prinsessen-cakejes

Het wordt een dag vol plezier met de leukste prinsessenspellen. De prinsesjes zullen het feestje trots verlaten met al hun zelfgemaakte kroontjes, toverstafjes, kettingen en prinsessen muiltjes! Het wordt een dag om nooit te vergeten…

De voordelen van ons Doe-het-zelf-Pakket:

 

  • Voor éénmalig Eur. 19,95 heeft u een geweldig kant-en-klaar Prinsessenfeest en heeft u zelf beperkte voorbereidingstijd nodig want alles is voor u voorbereid. Wij hebben het denkwerk voor u gedaan en voor u een compleet prinsessenpakket gemaakt, het enige wat u hoeft te doen is te genieten, samen met de kinderen!
  • U kunt ons kinderfeestje zowel binnen als buiten vieren! Alle prinsessenspelletjes die ons Prinsessenfeestje bevat kunt u binnen én buiten spelen. Zelfs de speurtocht op zoek naar de stiefmoeder is geschikt voor binnen én buiten. Mocht het dus onverhoopt slecht weer zijn, niet getreurd!
  • U kunt het kinderfeestje direct Downloaden! Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen kunt u het Prinsessenpakket direct downloaden en kan het feest en de voorbereiding vandaag nog beginnen!

Ja! Ik wil dit Magische Prinsessenfeestje graag downloaden!

 

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Prinsessenfeestje kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Met dit unieke Prinsessen-kinderfeestje, geeft u uw dochter en haar vriendinnen gegarandeerd een onvergetelijke dag, waarin ze op en top Prinses kunnen zijn! Bovendien heeft u geen stress, want wij hebben alles wat we kúnnen voorbereiden al voor u voorbereid! U hoeft enkel nog de kant-en-klare sjablonen voor sommige spellen in elkaar te zetten en de door ons volledig uitgeschreven voorbereidingen te treffen op de dag zelf, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met ons Prinsessefeestje bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw dochter het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Een greep uit wat andere ouders zeggen over ons Prinsessenfeestje:

Mevr. Stevens Alkmaar
Om te beginnen, mijn complimenten voor het leuke pakket. Het was een geslaagd prinsessenfeestje! De meiden kwamen over de rode loper die ik had neergelegd (leuk idee!) trots binnenlopen in hun mooie jurken die ze van thuis hadden meegenomen en mijn dochter, die al stiekem de spelletjes had bekeken kon niet wachten om te beginnen. Eerst hebben we lekker van de cakejes gesmikkeld en toen zijn we direct aan de speurtocht begonnen. Het was mooi weer dus we konden lekker naar buiten de tuin in. Ze vonden het allemaal erg spannend! We hebben daarna erg veel gelachen tijdens de andere prinsessenspelletjes en ook hebben ze nog even lekker geknutseld. Iedereen vond het erg gezellig, bedankt daarvoor.

Fam. Vogel Vught
Namens mijn dochter heel erg bedankt voor het leuke kinderfeestje! Zij en haar vriendinnetjes zijn allemaal helemaal dol op prinsessen, dus ik dacht als moeder, dan wordt het dit jaar een prinsessenfeestje! Na wat rond te hebben gekeken op internet vond ik jullie prinsessenfeestje en het sprak me meteen aan, ook erg handig dat alles kant en klaar is en met leuke activiteiten. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop, want het was een hele leuke dag! Leuk in elkaar gezet allemaal!

Mevr. van der Velden Heilo
Het was echt een geweldig prinsessenfeestje. Alles tot in de puntjes voorbereid en leuke spelletjes. De meiden hebben het erg naar hun zin gehad, dankjulliewel daarvoor!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!
Klik hier voor meer beoordelingen.

Wij hebben dit kinderfeestje al tot in de puntjes voor u voorbereid! Het enige wat u hoeft te doen als u dit unieke kinderfeestje met uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes wilt beleven, is te klikken op de knop: “In winkelwagen”. U kunt ons pakket dan direct downloaden.

Ja! Ik wil ook zo’n Magisch Prinsessenfeestje voor mijn kind!

 

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Prinsessenfeestje kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Over Tipskinderfeestje

“Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat een rompslomp een kinderfeestje aan voorbereidingen van u vergt. Wat ik heel vaak zie is dat ouders door tijdgebrek daarom voor gemak kiezen en de kinderen maar “dumpen” in een mega speeltuin of pretpark. Terwijl een kinderfeestje een belangrijke herinnering is voor later. Kinderen denken later terug aan dit soort momenten om een oordeel te vormen over hoe leuk hun jeugd was”.

Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Ons Kinderfeestje op Schiphol, waarin Niki al haar ervaring op- en kennis over de luchthaven heeft gebundeld in een speurtocht, is een groot succes gebleken. We hebben alleen maar hele leuke en positieve reacties ontvangen, wat ons heeft geïnspireerd om uit te breiden. Daarom hebben we nu ook een Strandfeestje en een Prinsessenfeestje ontwikkeld. Met onze Doe-Het-Zelf-Pakketten bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Alvast heel veel plezier toegewenst tijdens uw kinderfeestje!

Download vandaag nog het Prinsessenfeestje-Pakket en profiteer van de korting!

 

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Prinsessenfeestje kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Disclaimer: www.tipskinderfeestje.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.