Beleef ons Kinderfeestje op het Strand!


Bestel het complete Strandfeestje nu voor slechts Eur. 29,95!

 

Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, het strand is altijd leuk! Voor kinderen is het tenslotte één grote zandbak met daarbij veel waterpret! Heeft u geen strand in de buurt? Geen probleem: u kunt dit feestje ook heel goed bij een recreatieplas of meertje vieren, zolang er maar veel zand en water is!

Strijden in twee teams!

“Ga met je vriendjes een hoop lol maken op het strand! In twee teams gaan jullie tegen elkaar strijden! Wie laat bij de Estafette-race als eerste de druppel overlopen? Welk team beantwoord de ‘strand-vragen’ juist en vist de meeste ‘goede’ pakjes uit het zand? Wie lost als eerste de Rebus op met de aanwijzing voor spannende zoektocht naar de verborgen Schatkist? En welk team maakt de meest professionele Zandcreatie? Dat wordt spannend!”

Het kinderfeestje bevat spannende activiteiten die allemaal in verband staan met elkaar. De kinderen moeten de ene activiteit goed voltooien om vervolgens de andere te kunnen doen.

Kinderfeestje op het strand

Kinderfeestje op het strand

Het is een kinderfeestje vol spanning en sensatie en de kinderen kunnen zich lekker uitleven op het zand!

Ons kinderfeestje op het strand is erg leuk voor kinderen van 4 jaar tot 8 jaar.

Wij hebben al veel leuke reacties ontvangen van ouders die u zijn voorgegaan!

Elke dag van het jaar

Het strand is elke dag van het jaar een heerlijke plek om heen te gaan met de kinderen. In de lente en zomer is het uiteraard heerlijk weer om naar het strand te gaan en lekker met water te spelen. Ook is dan de kans op regen minder groot. Echter is in de herfst en winter het strand ook een rustige en ideale plek om heerlijk te kunnen uitwaaien met de kinderen en kan een kinderfeestje op het strand geweldig leuk zijn! Ons kinderfeestje op het strand zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt voor de kinderen en voor u!

Elk strand of meertje

Het mooie van ons kinderfeestje is dat u het feestje kunt vieren op een strand of meertje naar keuze. U kunt dus zelf bepalen welk strand of meertje het dichtst bij u in de buurt is. Zolang er maar veel water en zand is, wordt het een fantastisch leuk strandfeestje!

Ons kinderfeestje op het strand is erg leuk voor kinderen van 4 jaar tot 8 jaar.

Kinderfeestje op het Strand

Kinderfeestje op het Strand

Naast het volledig uiteengezette, 3 uur durende programma op het strand zelf, inclusief de meeste benodigdheden voor de spellen en activiteiten, hebben we voor u als bonus ook nog het volgende toegevoegd:

 • Een uitgebreid draai- en checkboek voor het gehele programma op de dag zelf
 • Uitnodigingen in thema om te printen en uit te delen aan de vriendjes en vriendinnetjes (we hebben uitnodigingen voor kinderen die in de herfst/winter hun kinderfeestje vieren en uitnodigingen voor kinderen die in de zomer/lente hun kinderfeestje vieren)
 • Diploma’s die u zelf kunt printen en kunt overhandigen aan de deelnemertjes
 • Printbare Strandkleppen die de kinderen kunnen inkleuren en kunnen dragen op het strand
 • Kleurplaten die u kunt printen en aan de kinderen kan meegeven voor thuis
 • Printbare naamplaatjes in thema, die de kinderen kunnen dragen tijdens het kinderfeestje
 • Uitgebreide Picknick-tips

Wat u enkel zelf nog moet aanschaffen/meenemen (mocht u het niet al in huis hebben)

 • 2 Emmers
 • 2 Grote sponsen
 • Aluminiumfolie
 • Inpaklint
 • Kleine cadeautjes voor Eur. 0,50 voor elk kind
 • Schepjes en zandvormpjes
 • Toiletrolletjes
 • Lege ijsdoos of Tupperwarebak
 • Drinken en wat lekkers voor de kinderen

Met dit unieke kinderfeestje geeft u uw kind gegarandeerd een onvergetelijke dag op het Strand! Bovendien heeft u geen stress, want wij hebben de meeste voorbereidingen al voor u gedaan!

De voordelen van ons Kinderfeestje op het Strand:

 

  • Voor éénmalig Eur. 29,95 kunt u een onbeperkt aantal kinderen meenemen! U betaald bij ons, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, niet per kind, maar eenmalig een bedrag voor het complete kinderfeestje! U heeft dus al een compleet kinderfeestje voor Eur. 29,95!

 

 • U kunt het kinderfeestje zo ‘duur’ maken als u zelf wilt. Ons Strandfeestje Pakket voor Eur 29,95, is al een fantastisch kinderfeestje op zich! Daarnaast zou u er nog voor kunnen kiezen om lekker met de kinderen te gaan eten bij de patatkraam of het pannenkoekenrestaurant in de buurt of nog leuker: een picknick op het stand te houden! We hebben in het pakket een hoofdstuk gewijd aan allerlei ‘Picknick-tips’ voor een geslaagde picknick!
 • U kunt het kinderfeestje overal vieren. Het mooie van ons kinderfeestje is dat u het feestje kunt vieren op een strand of meertje naar keuze. U kunt dus zelf bepalen welk strand of meertje het dichtst bij u in de buurt is. Zolang er maar veel water en zand is!

 

 • Géén reservering nodig. U kunt het ‘Kinderfeestje op het Strand’ vieren op welke dag u uitkomt en op welk tijdstip u uitkomt!

 

 • Alles is voor u voorbereid. Wij hebben het denkwerk voor u gedaan en voor u een compleet draaiboek gemaakt inclusief de meeste benodigdheden voor geslaagde activiteiten, het enige wat u hoeft te doen is te genieten, samen met de kinderen!

 

 • U kunt het kinderfeestje direct Downloaden! Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen kunt u het Pakket direct downloaden en kan het feest vandaag nog beginnen!

 

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje op het Strand graag bestellen en downloaden!

Nu slechts EUR. 29,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Strand Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Met ons kinderfeestje op het strand bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw zoon of dochter het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Een greep uit wat andere ouders zeggen over ons Kinderfeestje op het Strand:

Fam. Vrieze Rijswijk
We komen net terug van het strand en we hebben genoten! Het was eindelijk weer eens mooi weer in ons koude kikkerlandje, dus daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt! De kinderen hebben zich lekker uitgeleefd en jullie spelletjes zaten erg leuk in elkaar! Bedankt.

Mevr. van de Voort Wilnis
Mijn zoon en dochter (tweeling) werden beide 7 jaar en dit jaar leek het ons leuk om hun kinderfeestje samen te vieren. Het strand leek ons hiervoor de ideale locatie met zoveel kinderen. We gingen uiteindelijk met 15 kinderen naar het strand en hebben de jongens tegen meiden laten strijden in de twee teams. Het was echt heel erg leuk en de kinderen waren er ook erg over te spreken. Hartelijk bedankt

Fam. Muller Zaandam
Ook wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meer dan geslaagde kinderfeestje! Dit was weer eens iets anders dan bowlen of naar de speeltuin. We hadden prachtig weer, niet te warm, niet te koud en we hadden alle ruimte. De kinderen hebben erg veel plezier gehad tijdens jullie activiteiten en ze wilden allemaal niet naar huis. We hebben na afloop lekker gegeten op het strand, we hadden allemaal lekkere sandwiches meegenomen en die vonden gretig aftrek. Ook veel leuke reacties van de ouders van de kinderen gekregen.

Mevr. Cramers Harderwijk
Leuk in elkaar gezet, complimenten. niet duur trouwens vergelken met andere bedrijven. Echt een aanrader!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!
Klik hier voor meer beoordelingen.

Wij hebben dit kinderfeestje al tot in de puntjes voor u voorbereid! Het enige wat u hoeft te doen als u dit unieke kinderfeestje met uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes wilt beleven, is te klikken op de knop: “In winkelwagen”. U kunt ons pakket dan direct downloaden.

Ja! Ik wil ook zo’n fantastisch Strandfeestje voor mijn kind voor slechts EUR. 29,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Strand Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Over Tipskinderfeestje

“Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat een rompslomp een kinderfeestje aan voorbereidingen van u vergt. Wat ik heel vaak zie is dat ouders door tijdgebrek daarom voor gemak kiezen en de kinderen maar “dumpen” in een mega speeltuin of pretpark. Terwijl een kinderfeestje een belangrijke herinnering is voor later. Kinderen denken later terug aan dit soort momenten om een oordeel te vormen over hoe leuk hun jeugd was”.

Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Ons Kinderfeestje op Schiphol, waarin Niki al haar ervaring op- en kennis over de luchthaven heeft gebundeld in een speurtocht, is een groot succes gebleken. We hebben alleen maar hele leuke en positieve reacties ontvangen, wat ons heeft geïnspireerd om uit te breiden. Daarom hebben we nu ook een Strandfeestje en een Prinsessenfeestje ontwikkeld. Met onze Doe-Het-Zelf-Pakketten bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Alvast heel veel plezier toegewenst tijdens uw kinderfeestje!

Download het Strandfeestje Doe-het-Zelf-Pakket, nu voor slechts EUR. 29,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Strand Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Disclaimer: www.tipskinderfeestje.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.