Beoordelingen Prinsessenfeestje


Wil je weten wat je kunt verwachten van ons Magische Prinsessenfeestje? Bekijk hier dan de beoordelingen/reacties, geschreven door andere ouders.

Mevr. Stevens Alkmaar
Om te beginnen, mijn complimenten voor het leuke pakket. Het was een geslaagd prinsessenfeestje! De meiden kwamen over de rode loper die ik had neergelegd (leuk idee!) trots binnenlopen in hun mooie jurken die ze van thuis hadden meegenomen en mijn dochter, die al stiekem de spelletjes had bekeken kon niet wachten om te beginnen. Eerst hebben we lekker van de cakejes gesmikkeld en toen zijn we direct aan de speurtocht begonnen. Het was mooi weer dus we konden lekker naar buiten de tuin in. Ze vonden het allemaal erg spannend! We hebben daarna erg veel gelachen tijdens de andere prinsessenspelletjes en ook hebben ze nog even lekker geknutseld. Iedereen vond het erg gezellig, bedankt daarvoor

Mevr. Bot Haaksbergen
Ik wilde jullie ook nog even complimenteren voor het prinsessenfeestje. Zorgvuldig in elkaar gezet, geen op of aanmerkingen. Mijn dochter en haar vriendinnetjes vonden het allemaal erg leuk.

Familie Vogel Vught
Namens mijn dochter heel erg bedankt voor het leuke kinderfeestje! Zij en haar vriendinnetjes zijn allemaal helemaal dol op prinsessen, dus ik dacht als moeder, dan wordt het dit jaar een prinsessenfeestje! Na wat rond te hebben gekeken op internet vond ik jullie prinsessenfeestje en het sprak me meteen aan, ook erg handig dat alles kant en klaar is en met leuke activiteiten. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop, want het was een hele leuke dag! Leuk in elkaar gezet allemaal!
Mevr. Hoekstra Dokkum
Wat een leuk kinderfeestje zeg! Mijn dochter en haar vriendinnen hebben erg genoten! De meiden zijn lang zoet geweest met knutselen en hebben zichzelf versierd met hun mooie zelfgemaakte accessoires. Ook de spelletjes sloegen goed aan. We hebben alles binnen gedaan en dat was zeer goed te doen. De meiden hebben zich niet verveeld! Hartelijk dank
Mevr. van der Velden Heilo
Het was echt een geweldig prinsessenfeestje. Alles tot in de puntjes voorbereid en leuke spelletjes. De meiden hebben het erg naar hun zin gehad, dankjulliewel daarvoor!
Mevr. van der Steen Zwolle
Ik wil jullie heel erg bedanken voor het leuke Prinsessenfeestje. Ik zal het feestje zeker aanraden in mijn vriendenkring, dus jullie zullen binnenkort nog wel meer aankopen krijgen 😉
Fam. van der Graaf Soest
Wij zijn zelf helemaal niet creatief, dus jullie pakket kwam zeer goed uit! Heel erg bedankt, het was een geslaagd prinsessenfeest en de kinderen en ook wij hebben veel plezier gehad!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!

Ja! Ik wil dit Magische Prinsessenfeestje Doe-het-Zelf-Pakket bestellen en downloaden!

 

Nu voor slechts EUR. 19,95!

 

 

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Prinsessenfeestje kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

verder

Disclaimer: www.tipskinderfeestje.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.