Magisch Prinsessenfeestje…

“Waan je voor een dag in de wereld van een echte prinses… Ga samen met je vriendinnetjes in jullie mooie prinsessenjurken op zoek naar de boze stiefmoeder en help prinses Isabel met het volgen van haar droom, zodat ze toch nog mooi aangekleed naar het bal kan! Als beloning zal je een gevulde schatkist vinden… Tijdens deze magische dag ga je ook nog heel veel andere hilarische prinsessenspelletjes spelen en zullen jullie prachtige prinsessenaccessoires gaan maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten en jij en je vriendinnen zullen het feest verlaten als echte prinsessen!”

Wij bieden u een prachtig Prinsessenfeestje vol met spannende prinsessenspelletjes, waaronder de speurtocht naar de stiefmoeder en vele leuke prinsessen-knutselactiviteiten. Uw dochter en haar vriendinnen zullen zich deze dag op en top prinses voelen!

Het Prinsessenfeestje kunt u zowel binnen als buiten vieren.
Alle spelletjes, zelfs de speurtocht naar de stiefmoeder, kunt u binnen uiteenzetten, mocht het onverhoopt slecht weer zijn. En bij mooi weer kunnen de prinsesjes zich bij veel activiteiten lekker buiten uitleven.

Ons Prinsessenfeestje is uitstekend geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Ja! Ik wil meer weten over dit Magische Prinsessenfeestje! Klik op ‘Meer Informatie’.