Kinderfeestje op het Strand!

Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, het strand is altijd leuk! Voor kinderen is het tenslotte één grote zandbak met daarbij veel waterpret! Heeft u geen strand in de buurt? Geen probleem: u kunt dit feestje ook heel goed bij een recreatieplas of meertje vieren, zolang er maar veel zand en water is!

De uitdaging:

“Ga met je vriendjes een hoop lol maken op het strand! In twee teams gaan jullie tegen elkaar strijden! Wie laat bij de Estafette-race als eerste de druppel overlopen? Welk team beantwoord de ‘strand-vragen’ juist en vist de meeste ‘goede’ pakjes uit het zand? Wie lost als eerste de Rebus op met de aanwijzing voor de verborgen Schatkist? En welk team maakt de mooiste Zandcreatie? Dat wordt spannend!”

Het kinderfeestje bevat spannende activiteiten die allemaal in verband staan met elkaar. De kinderen moeten de ene activiteit goed voltooien om vervolgens de andere te kunnen doen.

Het is een kinderfeestje vol spanning en sensatie en de kinderen kunnen zich lekker uitleven op het zand!

Ja! Ik wil meer weten over dit fantastische kinderfeestje op het Strand! Klik op ‘Meer Informatie’.