Wat iedereen wil weten over begeleiders op uw kinderfeestje

Wanneer u het verjaardagsfeestje van uw kind organiseert, is het belangrijk om in een vroeg stadium na te denken over het uitnodigen van extra begeleiders.

Kinderen zijn dikwijls druk waardoor ze kunnen afdwalen en u uit het oog kunnen verliezen. Thuis is dat niet zo’n groot probleem, maar bij een feestje buitenshuis kan dit natuurlijk veel ergere gevolgen hebben. Om in een dergelijke situatie de kinderen weer te kunnen vinden hebben wij als bonus in het doe-het-zelf pakket voor het kinderfeestje op Schiphol naamkaartjes (in thema) bijgevoegd, welke u kunt uitprinten en opspelden bij de kinderen. Maar voorkomen is duidelijk beter in dit geval.

Daarom is het handig om bij het plannen van een kinderfeestje al tijdig na te denken over hoeveel begeleiders er nodig zijn. Wij adviseren minimaal 1 volwassene op 3 kinderen mee te nemen. Begeleiders waar u aan kunt denken zijn: ouders van vriendjes, familieleden, buren en vrienden.

Het is handig deze begeleiders voorafgaand aan het feestje, uit te nodigen voor een kop thee om uw planning duidelijk met elkaar door te spreken. Dit voorkomt stuntelen en slechte organisatie op de dag zelf.

Neem deze tips voor uw kinderfeestje alstublieft ter harte voor elk kinderfeestje buitenshuis en zeker op luchthaven Schiphol. Want het zoek raken van een kind tijdens een kinderfeestje kan een feestje behoorlijk verpesten en zich in de herinnering van uw kind griffen voor de rest van zijn of haar leven!