Ontdek wat het beste kinderfeestje is voor kinderen onder de 5!

Toen onze jongste dochter twee jaar was, wilden we dat groots vieren! En nu kunnen wij heus wel een feestje bouwen, maar vind je kindje van twee dat allemaal wel zo leuk? En iedereen heeft wel tips voor een kinderfeestje, maar dat paste niet bij ons. Bijvoorbeeld een knutsel feestje: lekker vouwen, knippen, plakken…lekker troep maken dus.. 🙂

Zoals we al eerder verteld hadden is de grootste valkuil bij het organiseren van een kinderfeestje: uitstellen. Want hoe meer je uitstelt, hoe meer je in tijdnood komt. En tijdnood zorgt voor verlamming waardoor het toch maar weer “de mega speeltuin” wordt.

Nu wil je natuurlijk weten wat wij gedaan hebben?

Wij hebben een poppenkast voorstelling geboekt. Dat kan ik jullie aanraden. Niet bij de beunhaas op de hoek, maar bij het Amsterdams Poppentheater Stromboli.

Je betaald er dan meer voor dan de kinderfeestjes die wij bieden (maar in de leeftijdscategorie van 2 jaar is zijn onze feestjes nog niet geschikt). Maar je krijgt er een prachtige voorstelling van een uur voor terug!

Het verhaal ging over een muisje die zoek was geraakt. Perfect, zelfs voor kinderen van 2 jaar! Prachtige poppen! En na afloop kreeg ons dochtertje een cadeautje van de poppen en mochten alle kinderen de poppen bekijken van dichtbij. Professioneel geluid!

Kortom een echte aanrader. Maar boek op tijd, want Stromboli doet meerdere voorstellingen per dag (ook voor bedrijven) en zit heel snel vol.