Wie wil er nog meer een geweldig kinderfeestje organiseren?

Vandaag op tips kinderfeestje een kleine tip met groot effect voor uw kinderfeestje.

Een tip die u kunt zien als de “zout en peper” voor uw feestje. Met deze ingrediënten kunt u van een “flauw” kinderfeestje alsnog een geweldig feestje maken.

Maar u dient er wel voor te zorgen dat u zich houdt aan de vorige tip: “bepaal het thema”. Ieder geweldig kinderfeestje heeft namelijk een thema. Ieder standaard kinderfeestje heeft geen thema. Dus wilt u een succesvol kinderfeestje, hierbij de tip: “gebruik een thema”.

Als u eenmaal een thema heeft bepaald (zie hiervoor onze vorige tip op tips kinderfeestje), dan volgt hier dus de volgende tip:

Maak er een verkleed feestje van! Laat ieder kind zich aankleden in het thema van dit kinderfeestje!

Voor bijvoorbeeld een kinderfeestje op Schiphol heeft u meerdere opties:

  • Laat iedereen zich verkleden als piloot of steward(ess)
  • Laat iedereen zich verkleden als rechercheur
  • Laat iedereen zich verkleden als een vliegtuig (simpel te doen door uit karton vleugels te snijden en deze tussen de rug en het rugzakje van ieder kind te bevestigen)
  • Laat iedereen iets met een koeien thema aantrekken (op zoek naar Pursey de Koe)
  • Enzovoort

Zo ziet u, er zijn tal van mogelijkheden om binnen 1 thema verschillende verkleed thema’s te kiezen. U kunt er ook voor kiezen om ieder kind in 1 bepaalde kleur naar het kinderfeestje te komen. Zolang er maar een thema is.

En ik beloof u, als u deze tips volgt, wordt ieder kinderfeestje een geweldig feestje! En de foto’s….die worden fantastisch! Zelfs na jaren zal iedereen zich dit kinderfeestje kunnen blijven herinneren! En bij die foto’s denken: “ja, dat was een geweldig feestje”!