Kinderfeestje op Schiphol!

Missie Schiphol
Ga samen met je vrienden op zoek naar ‘Pursey de Koe’. Je gaat op speurtocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg ga je samen met je vriendjes oergezellig echte ‘vliegtuig pannenkoeken’ eten met je vriendjes! Tijdens het eten kijk je uit over het Panoramaterras met zicht over het platform. Hier zie je hoe tientallen vliegtuigen op een paar honderd meter afstand worden klaargemaakt voor vertrek! Ook ga je buiten op het terras vliegtuigen kijken en stap je in een Fokker 100 die echt gevlogen heeft. Aan boord van de Fokker 100 hoor je gesprekken van de verkeerstoren met de vliegtuigen die op het platform staan. Ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit, verkleed in een heus piloten kostuum. Aan het einde van de speurtocht ontdek je de geheime plaats van ‘Pursey de Koe’ en is “Missie Schiphol” voltooid!

Alles in ‘Luchthaven Stijl’: Pannenkoeken, Uitnodigingen, Diploma’s, Medailles en niet te vergeten een superleuke Speur- en Puzzeltocht door de Luchthaven! Je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben het voor u voorbereid!!! Of uw kind nou 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar of 12 jaar is, ze hebben het op Schiphol allemaal naar hun zin! Zelfs u als volwassenen steekt nog een hoop van de speurtocht op!

Ja! Ik wil meer weten over dit fantastische kinderfeestje op Schiphol! Klik op ‘Meer Informatie’.


2 Reacties

 1. Anne Rippen

  graag hoor ik alles over het partijtje dat mogelijk is op SPL. zelf werk ik bij de KLM (cabine personeel) en mijn dochter is erg geinteresseerd in alles wat vliegen te maken heeft. Het zou eventueel gaan om zaterdag 10 maart.
  ik hoop spoedig van u te horen,
  met vriendelijke groet,
  Anne Rippen

 2. ingrid Groos

  Leuk idee werk in een bso en ga waarschijnlijk in de voorjaarsvakantie iets mee doen